Is CandyCard wat voor u?

CandyCard biedt u producten die u toelaten om op een indrukwekkende en lekkere manier uzelf en uw bedrijf voor te stellen. Een dun laagje witte suiker wordt op de chocolade aangebracht aan de hand van ons exclusieve systeem. Het resultaat? Een lekker luxeproduct waarop zelfs foto’s tot in de kleinste details kunnen worden weergegeven met een werkelijk verbluffende HD beeld kwaliteit.

VRAAG EEN OFFERTE

Uw klanten waarderen dit exclusief culinair geschenk

Wij Belgen zijn terecht trots op onze culinair hoogstaande producten en hun wereldwijde faam. Onze overheerlijke wafels, onze smaakvolle bieren en onze vermaarde chocolade en pralines worden door iedereen goed gesmaakt. Wat als u die chocolade of pralines schenkt aan uw belangrijke zakenrelatie of gewaardeerd personeelslid én u uw logo of boodschap in HD beeldkwaliteit  op het smakelijke geschenk kan aanbrengen? Juist! U maakt een onvergetelijke indruk.

ONZE PRODUCTEN

Belgische Chocolade op zijn best

Alle CandyCard producten worden van de allerbeste Belgische donkere-, witte of melkchocolade gemaakt. Met zo’n stuk echte Belgische chocolade prikkelt u op prettige wijze de belangstelling van klant of relatie. Chocolade schenken aan een zakenrelatie of klant staat symbool voor zorgzaamheid en positiviteit. We helpen u graag met het verwezenlijken van uw perfecte CandyCard.

OFFERTE AANVRAGEN
crown

Wist u dat CandyCard een familiebedrijf is? De twee broers, Marc en Frank, werken elke dag met passie en aandacht aan de producten om zo de kroon op hun werk én op uw merk te zetten! 

Niet alleen kwaliteit maar ook duurzaamheid

Bij CandyCard kiezen we voor duurzame ingrediënten en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het vlak van de voedselveiligheid werken we volledig volgens de HACCP normen en belgische autocontrole. HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Dit zijn strenge EU normen die bijdragen aan de voedselveiligheid.

ONTDEK MEER