Chocolade alsRelatiegeschenk

CandyCard maakt het mogelijk uw logo of foto op fijne Belgische gepersonaliseerde chocolade aan te brengen. Schenk uw klanten een innovatief en gepersonaliseerd relatiegeschenk en laat een zoete indruk na van uw logo, bedrijfsnaam of reclameboodschap.

Altijd kiest u een uniek en hoogwaardig relatiegeschenk waarmee u gegarandeerd in de smaak valt.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade alsPromotiemateriaal

CandyCard is de expert inzake geïndividualiseerde chocolade promotieartikels. Geef uw gepersonaliseerde reclame vorm in chocolade. Maak gebruik van onze uitgekiende High Definition techniek en laat uw fantasie de vrije loop.

Decoreer uw chocolade promotieartikel met uw logo of slogan, passend bij uw lopende reclamecampagne. 

CandyCard werkt nauw samen met u en/of uw reclamebureau om het mooiste resultaat te realiseren.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorFeesten & Events

U doet aan catering en draagt regelmatig zorg voor het eten op feesten of events?

Doe beroep op het revolutionaire procédé van CandyCard om uw passende afbeelding op chocolade aan te brengen.

Van een bedrijfslogo of foto tot een hele menukaart: voor CandyCard is niets te gecompliceerd. Geef uw feest extra glans en schenk uw gasten een blijvende herinnering van deze onvergetelijke dag.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorMeetings & vergaderingen

Geef uw meetings, events of vergaderingen een hoogstpersoonlijke noot. Presenteer bij de koffie uw eigen gepersonaliseerde chocolade.

Dankzij onze exclusieve High Definition illustratietechniek blijft geen van uw wensen onvervuld. Van een logo over een slogan tot een foto: alles kan.

Overtuig u zelf en presenteer bij uw volgende meeting of vergadering uw persoonlijke chocolade praline.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade alsPersoneelsgeschenk

Maak werk van persoonlijke geschenken voor uw medewerkers en personeel zeker op de feestelijke momenten van het jaar zoals Sinterklaas of Pasen of op uw bedrijfsfeest.

Toon uw waardering en beloon hen met een kleine attentie in de vorm van een heerlijke gepersonaliseerde CandyCard chocoladetablet met uw persoonlijke boodschap.

U vergroot de motivatie binnen het team en plukt er zelf de zoete vruchten van.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade alsSnoepje voor het slapen

Bied uw gasten een uniek door vakmensen vervaardigd geschenk!

De CandyminiCard is uitermate geschikt als snoepje voor het slapengaan. Een kleine, maar fijne manier om uw gasten een zoete nachtrust te bezorgen en tegelijk een blijvende indruk na te laten.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorSinterklaas

Ja, de Sint komt dit jaar ook naar uw personeel of klanten toe. Met een beetje hulp van CandyCard. Combineer bvb je bedrijfslogo met een standaard Sint afbeelding op een CandyPostCard tablet. 

Op zoek naar een gepersonaliseerd sinterklaasgeschenk, een alternatief voor "alweer die" de chocoladeletters, met uw bedrijfslogo?

Kies dit jaar, samen met de Sint en CandyCard, voor een leuk, smakelijk en origineel chocolade relatiegeschenk.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorKerstmis

Reken voor Kerstmis op CandyCard. Decoreer uw individuele kerstchocolade met een gepersonaliseerde kerstboodschap aan uw klanten.

Kies tussen de hoogwaardige 15 g-praline, de fijne 7 g of 10 g-chocoladetabletjes, de 100 g-chocoladetablet in postkaartformaat of een chocolade kerstboomtablet.

Uiteraard is ook een combinatie mogelijk, verpakt in een luxueuze en hoogwaardige bigBox geschenkdoos. Verrassing en succes gegarandeerd!

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorOudejaarsavond

Voor thema- of seizoensgebonden giveaways bent u bij CandyCard aan het juiste adres.

Zo kan u bijvoorbeeld uw traditionele oudejaarsavondmenu een bedrijfs event Menukaart origineel  op chocolade kaarten laten aanbrengen en op die manier uw gasten verrassen.

Onze hoge resolutie techniek maakt het bijvoorbeeld perfect mogelijk uw menu te combineren met de afbeelding van een adembenemend nieuwjaarsvuurwerk.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorPasen

Illustreer uw eigen paasgeschenken in chocolade met een hoogstpersoonlijke paasboodschap aan uw klanten. Laat uw fantasie de vrije loop.

Onze uitstekende High Definition techniek maakt alles mogelijk. Kies tussen de hoogwaardige 15 g-praline, de fijne 7 g of 10 g-chocoladetablet, de 100 g-chocoladetablet in postkaartformaat of een chocolade paaseitablet.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade voorDe horeca

Bij elke koffie hoort een fijn snoepje. Presenteer uw klanten uw eigen horecachocolade met logo en laat zo een blijvende zoete indruk na.

De CandyCard horecachocolade met logo biedt u een ruime waaier aan mogelijkheden om u tegenover uw gasten van uw meest smaakvolle kant te tonen.

Onze fijne decoratietechniek biedt u de mogelijkheid om gedetailleerde foto’s van uw zaak – al dan niet gecombineerd met uw logo – op chocolade aan te brengen. Een kleine chocolade praline met een groot effect, waardoor u beslist extra waardering van uw klant krijgt!

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE

Chocolade alsAls souvenir

Presenteer uw gemeente of stad op een innovatieve wijze. Laat u zien van uw zoetste kant.

Met de CandyCard stadsserie beschikt u over een origineel en smaakvol souvenir van uw gemeente. Elke site, historisch gebouw maar ook beroemd personage uit uw stad kunnen tot in het kleinste detail op onze producten worden afgebeeld.

De CandyminiCard individueel verpakt samen met CandyminiCards in doosje per 12 of de indrukwekkende bigBox met een CandyPostCard gecombineerd met 12 CandyminiCard tabletjes werden reeds door vele steden als "hot" toeristische souvenir in hun city-marketing programma opgenomen. Wij kunnen voor verkooppunten ook displays en reclamebanners bezorgen. Momenteel reeds gebracht door ongeveer 600 verschillende steden ter wereld in duty-free shops of souvenirs shops verkocht.

Toeristen, maar ook inwoners, bezoekers en klanten kunnen zich op deze wijze – ook letterlijk- aan uw stad te goed doen en een blijvende herinnering aan hun bezoek bewaren.

De vele reeds bestaande stadsseries zijn ondertussen een gegeerd verzamelobject. Wanneer vervolledigt uw stad deze collectie? Neem direct kontakt op met ons om uw Souvenir te ontwikkelen.

CONFIGUREER JE PRODUCT / OFFERTE